Mbrapa.

Historia jonë

në numra

187
Zdrukthëtarë të çertifikuar
8
Instruktorë të çertifikuar
300
Studentët e regjistruar
215
Kurse të përfunduara

«Bëhuni pjesë e suksesit tonë»

Delfina Shehu, bashkëthemeluesja

Formular aplikimi

Apliko tani në Akademinë Shehu duke përdorur formularin e Aplikimit më poshtë.

[contact-form-7 id="9763" title="Formulari i aplikimit të kursit"]

Mbështetja

Grupet e synuara për të përfituar nga trajnimet tona janë:

  • Punëkërkuesit e rinj që synojnë të çertifikohen si profesionistë për të kërkuarit në tregun e punës;
  • Personeli teknik i ndërmarrjeve aktualisht në industrinë e përpunimit të drurit;
  • Inxhinierët e rinj të interesuar për të zhvilluar më tej aftësitë e tyre teknike në profesion;
  • Të rinjtë me kërkesa të veçanta;

Profesioni i autorizuar i zdrukthëtarit kërkon tre muaj studime, por meqë ka një kërkesë nga sektori i industrisë së drurit për trajnime të shkurtra modulare (10-15 ditë) është më e madhe se nevoja për trajnime të zgjatura, Akademia jonë ofron gjithashtu trajnime intensive për disa profile si:

  • Hyrje në zdrukthëtari, sigurinë në punë dhe mbrojtjen e mjedisit;
  • Prodhimi i artizanatit duke përdorur makineri dhe vegla dore;
  • Përpunimi tradicional i drurit duke përdorur makineri statike;
  • Programimi i makinerive CNC;
  • Operacioni i makinerive CNC;

Kursi ynë ofron akreditim për nivelet 3 dhe 4. Kandidatët që marrin trajnime të veçanta marrin një certifikatë të nivelit 3 të zdrukthëtarit, ndërsa kandidatët që ndjekin të gjitha modulet dhe kalojnë testin përfundimtar marrin certifikatën e nivelit 4, që do të thotë se kualifikohen si zdrukthëtar (teknik) sipas ISCO 08 një Klasifikim Ndërkombëtar i Standardizuar i profesioneve.