Mbrapa.

logo-top-1

Më të mirët në industrisë

Shfaq më shumë
logo-top-2

Kurset në anglisht

shfaq më shumë
logo-top-3

Kurset në shqip

Shfaq më shumë

Filloni karrierën tuaj të re sot

Regjistrohuni tani

Krijo llogarinë tuaj falas tani dhe merrni qasje të menjëhershme në Aplikimin e Akademisë Shehu.

 

Apliko tani

 

Informacion i kursit

GENERAL COURSE DESCRIPTION

Duke marrë parasysh karakteristikat e profesionit, ky kurs përfshin kandidatët mbi 16 vjeç. Kategoritë më të mundshme që do të ndjekin kursin janë:

  • Të rinjtë e të dy gjinive me arsim të përfunduar detyrueshëm (të shkollës fillore).
  • Të rinjtë, meshkuj dhe femra, me arsim të mesëm të përfunduar.
  • Individë që tashmë zotërojnë një profesion që nuk është e nevojshme në tregun e punës.

Course Program Approval

The program of this course is approved by Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve (AKK).

Kohëzgjatja e kursit

Kursi përmban 607 orë mësimi, 1 orë mësimi është e barabartë me 45 minuta

Modulet tona

Ngjarje

Ngjarjet e ardhshme arsimore për të ushqyer trurin tuaj.

Corpus Advance

13.03.2023 - Dita e parë e të mërshojnë mua, kroat në Corpus Advance

Lajmet e Fundit

Lajmet për arsimin