Mbrapa.

Pyetje që bëhen shpesh

Përgjigju të gjitha pyetjeve të tua

Blerjet & rimbursimet

Lorem Ipsum është thjesht tekst koti i industrisë së shtypjes dhe shtypjes. Lorem Ipsum ka qenë teksti standard dummy i industrisë që nga vitet 1500, kur një printer i panjohur mori një galerë të tipit dhe e përpiu atë për të bërë një libër të llojit specimen.

Ka shumë variante të pasazheve të Lorem Ipsum në dispozicion, por shumica kanë pësuar ndryshime në një formë, nga humori i injektuar, ose fjalë të rastësishme të cilat nuk duken edhe pak të besueshme.

Është një fakt i vendosur prej kohësh se lexuesi do të shpërqendrohet nga përmbajtja e lexueshme e një faqeje kur të shikojë paraqitjen e saj. Qëllimi i përdorimit të Lorem Ipsum është se ajo ka një shpërndarje më pak ose më pak normale të shkronjave, në krahasim me përdorimin e 'Përmbajtje këtu, përmbajtje këtu', duke e bërë atë të duket si anglisht i lexueshëm.

Të bëjmë kurse

Lorem Ipsum është thjesht tekst koti i industrisë së shtypjes dhe shtypjes. Lorem Ipsum ka qenë teksti standard dummy i industrisë që nga vitet 1500, kur një printer i panjohur mori një galerë të tipit dhe e përpiu atë për të bërë një libër të llojit specimen.

Ka shumë variante të pasazheve të Lorem Ipsum në dispozicion, por shumica kanë pësuar ndryshime në një formë, nga humori i injektuar, ose fjalë të rastësishme të cilat nuk duken edhe pak të besueshme.

Është një fakt i vendosur prej kohësh se lexuesi do të shpërqendrohet nga përmbajtja e lexueshme e një faqeje kur të shikojë paraqitjen e saj. Qëllimi i përdorimit të Lorem Ipsum është se ajo ka një shpërndarje më pak ose më pak normale të shkronjave, në krahasim me përdorimin e 'Përmbajtje këtu, përmbajtje këtu', duke e bërë atë të duket si anglisht i lexueshëm.

Blerje celulare e humbur
Nëse keni blerë një kurs në iOS ose Android, është e mundur që kursi të mos jetë regjistruar në llogarinë tuaj. Ju lutem dërgoni me email faturën tuaj të blerjes në helpyou@educo.com.
Llogari të shumëfishta e-mail
Nëse përdorni llogari të shumta e-mail, ose keni një llogari Facebook ose Google, provoni të prengjistruar me adresat e asociuar të postës elektronike.

Nuk e gjete përgjigjen?

[contact-form-7 id="4" title="Contact form 1"]