Mbrapa.
John-doe

Xhon Doe

Regjisor i artit

" LearnPress është një zgjidhje e plotë WordPress për krijimin e një Sistemi të Menaxhimit të Mësimit (LMS). Mund të më ndihmojë të krijoj kurse, mësime dhe kuiz dhe t'i menaxhoj ato sa më lehtë që dua. Kam mësuar shumë dhe e rekomandoj shumë. Faleminderit. "